Her er en simpel opskrift på tilbehør til sommermaden, som er både sundt, nemt og virkelig lækkert. Salaten kan nemt varieres inden for fantasiens grænser og kan på den måde passe til næsten hvad som helst. Det her er min originale version med fyld som jeg holder særligt af i sommermånederne. Tomater, rødløg, spinat og fetaost!
Ingredienser (tilbehør til 4):
Ca. 300 g perlespelt
400 g cherrytomater
100 g spinat
1/2 rødløg
Ca. 1/2 dåse fetaost
Først halveres tomaterne og sættes på en bageplade. Dryp lidt olie ud over og drys med lidt salt, peber og sukker. Sæt dem så i ovnen på 180-200 grader, mens resten af salaten tilberedes. Perlespelten skal koge forholdsvis længe (15-20 min.), så det sættes igang nu.
Mens det koger snittes rødløget fint og spinaten skylles grundigt. Når perlespelten er al dente (den skal have lidt bid) vendes den sammen med spinaten (stadig lun), så spinaten bliver blød. Derefter vendes rødløg og tomater i og fetaen smuldres til sidst i. Voila. Klar til at spise både lun eller afkølet :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar