Fyld til 1 stor pizza:
Pizzadej til én stor pizza (jeg følger opskriften på pizza-melblandningen)
200 g røget laks i strimler
Olie til stegning
1 stort finthakket løg
1 fed presset hvidløg
1/2 bouillonterning
Friskrevet muskatnød efter smag
500 g frisk spinat, skyllet grundigt
100 g Philadelphia light
Salt og peber
3 spsk tomatsauce eller tomatpuré til bunden
En håndfuld cherrytomater, skåret i halve
Sådan gør du:
Sautér løg, hvidløg og muskatnød i olien. Tilsæt den halve bouillon-terning og lad den opløse i olien. Tilsæt derefter spinat lidt efter lidt og lad det simre sammen. Vend osten i og lad den smelte ved meget lav varme. Så er du klar til at anrette pizzaen: fordel et tyndt lag tomatsauce på bunden og kom herefter spinatfyldet på. Fordel derefter laksen og cherrytomaterne ovenpå og bag pizzaen i ovnen til bunden er gylden (ca. 20-25 minutter).
Inden en tur i ovnen... |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar