26.05.2012

Lækkert tilbehør til sommerens grill

Kartoffelkager


2 bagekartofler og 1 sød kartoffel (andre rodfrugter kan også anvendes) - revet og rørt sammen med 1 hakket løg, 3 æg, 3 spsk. majsmel, 1 bdt hakket dild, lidt karry og salt og peber. Stegt på panden i olie i 10-15 min.

Fyldte portobellosvampe


Fyldt med revet parmesan, rasp, krydderurter og salt og peber. Sprayet med olivenolie og bagt i ovnen ved 180 grader i ca. 15 min.

Varm tomatsalat med spinat 


200 g halverede cherrytomater blandes med 2 røde peberfrugter og 1 rødløg hakket i store stykker sprayes med balsamico og drysses med timian, salt og peber. Grillet i ovnen på 275 grader i 10 min. og bagefter vendt med frisk spinat.



Glædelig sommer :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar